fbpx

Amenajare living

Soluții moderne de design interior living I Oradea, Cluj sau oriunde suntem chemați
Amenajare living modern sau clasic I Candelabre I Comoda tv I Bar living I Mobilă la comandă I Mobilier living I Iluminare LED
✔peste 20 de ani de experiență
✔sute de clienți mulțumiți
✔flexibilitate
✔preț rezonabil

Alege UN NOU DESIGN DE INTERIOR PENTRU LIVING si petrece acasă clipe cu adevărat memorabile

Amenajare living apartament Oradea I Cluj

Design interior Oradea I Cluj

Important: pe perioada pandemiei, am luat toate măsurile de precauție obligatorii. Măsurătorile se fac in maximă siguranță, respectând cu strictețe toate indicațiile Ministerul Sănătății. 

Florin Ignat design interior firma

Signa Solutions - design interior

Amenajare living Oradea I Amenajare living Cluj

Transformări incredibile

Simți nevoia unei schimbări acasă? Vrei să simți mult, mult mai confortabil în propriul living?

Te invităm la o incursiune în lumea design-ului interior pentru living, locul în care probabil şi tu petreci o bună parte din timp. Așa că merită! Ia-ţi popcorn-ul pentru că aici derulăm filmele cu cele mai bune rating-uri!

Toate imaginile de pe net care ţi-au atras vreodată privirile sunt realizate sub atenta baghetă a unui designer de interior, chiar și amenajările de la IKEA. Acolo sunt mari maeștri internaționali în design interior, de aceea camerele amenajate de ei folosind propriul mobilier arată incredibil de bine. Prin urmare, nu achiziția de mobilier este soluția, ci îmbinarea armonioasă a tuturor elementelor decorative care formează întregul.

Acesta este rolul unui designer de interior, de a oferi casei tale, un spațiu de trăit prietenos, cald, plăcut conform personalități și dorințelor tale.

Design interior la preț rezonabil. Sună acum ca să primești 7 sfaturi total gratuite de la una dintre cele mai cunoscute firme de design interior din Oradea!

Dă un refresh vieții de-acasă cu o nouă amenajare de living ca la carte. 

Sună acum:

Privește imaginile de mai jos cu cele mai recente lucrări ale noastre. Vrem doar să te asigurăm că ești pe mâini bune. 🙂

Comandă-ți un design interior ca la carte de care cu siguranță n-o să te mai plictisești în următorii ani.

De ce spunem ca la carte? Pentru că numai cu un concept de design interior personalizat, vei obține rezultate cu adevărat spectaculoase. Banalul, obișnuitul plictisește, chiar te obosește, în loc ca traiul acasă să-ţi aducă bucurie zilnică.

Privește din nou living-ul de acasă și vei înțelege pe deplin ceea ce vrem să-ţi transmitem.

Adu bucuria din noua acasă la tine, ca-n prima zi când te-ai mutat aici. Când ai avut speranțe că vei obține o calitate a vieții binemeritata pentru care te-ai străduit din plin. 

Tot ce-ai obținut în viața asta a fost cu efort, de aceea să nu te mire că şi într-o amenajare de living va fi la fel.

Până azi. Existăm noi și îți promitem un living ca pe Pinterest, fără efort!

Amenajare living Oradea I Amenajare living Cluj

Signa Solutions - design interior

Iluminare led I Amenajare living Oradea Cluj

Trǎim vremuri moderne şi îţi doreşti ca aceastǎ notǎ de high-tech sǎ se regǎseascǎ şi viitorul tǎu living. De aceea, vrei sǎ foloseşti tehnologii de iluminat moderne cu led. Ori cele din comerţ sau mai ales cele din magazinele online de profil nu corespund design-ului sau dimensiunilor tale.

E timpul să-ţi propunem scafe cu iluminare din led care își schimbă culorile după bunul tău plac sau programează-le aleatoriu. Întocmai muzicii.

LED RGB + W (red – green – blue) + white este un standard în amenajare living ce aduce acea notă de fresh, high tech și îmbunătățește considerabil calitatea vieții de-acasă.

 

Cea mai avansată tehnologie LED pe care o folosim pentru cluburi e acum disponibilă la tine acasă. Urmărește un scurt videoclip:

NOU în România!

Cu un singurul profil se poate ilumina atât spre perete, cât şi pe tavan. (sunt 2 benzi led)

Cu o simplă telecomandă, culorile pot fi controlate chiar separat pentru tavan și perete.

Se pretează la orice încăpere pentru că toate cablurile de alimentare și sursa de 12V sunt găzduite de profile.

Alungă monotonia cu profile cu iluminare LED:

Sună acum:

Signa Solutions - design interior Oradea Cluj

Candelabru Living I Candelabre Living

Amenajare living Oradea I Amenajare living Cluj

Prima regulă de care ținem cont este ca înălțimea maximă permisă să nu depășească 40cm, altfel devine acest candelabru pentru living impracticabil. Oricât de frumos ar fi un element decorativ dacă nu e și util, te încurcă și îți provoacă neplăceri.

Atunci când alegem pentru tine un candelabru pentru living, urmărim atât compatibilitatea perfectă cu celelalte elemente decorative, cât și folosirea elementelor cu adevărat revoluționare.

Nu facem compromisuri nici la secțiunea candelabre living, noi fiind în maser să proiectam și să realizăm piese unice, personalizate, numai pentru tine.

Urmărește cu atenție imaginile de mai jos. Sunt realizate atât în living, cât și în restaurante, baruri sau cluburi, ceea ce îți oferă încredere că designul de interior va fi unul modern și pe placul tău, confirmat de sute de clienți mulțumiții.

Alege un candelabru personalizat pentru living! Obține o ofertă de preț de amenajare living.

Sună acum:

BAR LIVING I Amenajare BAR Sufragerie

BAR LIVING I Amenajare living I BAR Sufragerie

Nelipsitul bar din toate living-urile clasice sau moderne, are rolul său bine definit. Îți lansează zilnic invitația la relaxare, iar pentru oaspeți este probabil unul dintre locurile preferate.

Insa ca să transformi un bar obișnuit într-unul cu adevărat spectaculos, de care oamenii se vor îndrăgosti iremediabil, e nevoie de un designer de interior care să-l proiecte pentru tine.

Așa cum te-am obișnuit la toate celelalte capitole din amenajare living, barul va fi unul personalizat. Sticlă, metal, led, toate sunt materiale des folosite ca să proiectam un bar de living cu mult peste așteptările tale.

Te vei întreba probabil, ce anume ne recomandă să-ţi construim un bar cu adevărat impresionant?

În decursul anilor, am proiectat și am construit sute de baruri pentru cluburi, restaurante, cafenele. În cazul barurilor expuse public, este absolut necesar ca o astfel de investiție să nu se demodeze.

Privește imaginile și apoi imaginează-ți cum un astfel de bar chiar poate exista în living-ul tău. În mod evident, dimensiunile se optimizează în funcție de spațiul pus la dispoziție, conceptul de design interior cuprinzând absolut toate detaliile necesare.

Mai mult, poți comanda doar barul de la noi și chiar îți putem executa simulări 3D pentru a fi convins că este alegerea cea mai bună.

Dă un refresh vieții de-acasă
Comandă-ți un BAR CU PERSONALITATE
Urmărește clipurile de mai jos:

Signa Solutions - design interior Oradea Cluj

Pereți decorativi living

În orice amenajare pentru living, pereții reprezintă un element important, omniprezent. Nu-i poți neglija pur și simplu pentru că fac parte din concept.

O simplă culoare inteligent aleasă sau un tapet personalizat atent gândit îți transformă radical un living.

Varietatea produselor care se găsesc azi în magazinele de bricolaj sau cele online, creează mai degrabă confuzie, nu lămuresc, opțiunile par multe, dar parcă nepotrivite.

Aici intervine un designer de interior care te va sfătui ce culori sunt compatibile, ce textură și ce design sunt potrivite pentru o amenajare de living ca la carte.

Privește imaginile de mai jos. Sunt pereți decorativi realizați cu mare atenție la detalii atât în apartamente, cât și în vile, case, restaurante, cluburi sau baruri. Promisiunea noastră e că îți vom aduce la tine acasă cea mai recentă tehnologie pe care am folosit-o la cei mai pretențioși clienți. Astfel, vei fi pe deplin mulțumit, iar pereții decorativi din living vor arăta ca în filme sau ca într-un club ultramodern dacă vrei.

E de-ajuns să ne suni.

Signa Solutions - design interior

MOBILIER PERSONALIZAT LIVING I MOBILA LA COMANDA Oradea Cluj

Amenajare living cu mobilă la comandă sau mobilier din magazin?

Atunci când ai cumpărat mobilierul chiar și la comandă fiind, parcă totul se potrivea, culorile erau compatibile. Acum, privind atent livingul, parcă nu se mai potrivește nimic, totul pare a fi ca un puzzle cu piese din 10 cutii diferite.

Explicația e simplă: atunci când te-ai mutat, n-ai mai avut timp de o amenajare de living ca la carte. Totul pe fugă, pentru că trăim în secolul vitezei.

Prima întrebare care îți vine în minte, este dacă poți păstra mobilierul în care ai investit considerabil. Într-o amenajare de living ca la carte, poți păstra ce dorești, dar rezultate cu adevărat excepționale obții atunci când reproiectezi totul de la început.

Poți lucra cu cine dorești aici, noi îți putem furniza doar conceptul de design interior. Cu voia ta, îţi vom aduce în casă adevărate capodopere ale design-ului de azi.

Signa Solutions - design interior Oradea Cluj

COMODA TV LIVING

Alegerea unui element de design precum o comodă tv n-ar trebui să fie atât de complicată, nu-i așa?
Important e sǎ încapǎ televizorul cel nou. În realitate, lucrurile nu stau chiar așa.

Desi pare o simplă alegre din magazin, comoda tv face parte dintre elementele de design interior spre care îți îndrepți privire mult timp. Există astfel riscul de a te plictisi, de a obosi în propria casă, ceea ce nu de preferat deloc.
Un concept de design interior ca la carte pentru livingul tǎu va proiecta întotdeauna o comodǎ tv personalizatǎ.

Dincolo de dimensiunile livingului ce dicteaza practic şi produsul final, existǎ acea atingere de designer la care vei descoperi detalii mult timp de-acum înainte.
Starea de bine nu se obține cu o simplǎ comodǎ tv care îţi găzduiește televizorul.

Privește cu atenție orice comodǎ tv pe Pinterest sau oriunde cauți idei de amenajare living. Ţi se pare cǎ o poți comanda de la orice magazin online de mobilier?

Răspunsul este evident nu, pentru cǎ această comodă este proiectată de la zero, ceea ce îţi recomandăm şi ţie.

Signa Solutions - design interior

CANAPEA LIVING

Capitolul canapele living vine cu atât de multe opţiuni astǎzi, încât la prima vedere toate par potrivite într-o amenajare living.

Însǎ, lucrurile nu stau deloc aşa. E de-ajuns sǎ-ţi aminteşti toate sufrageriile obosite de-atâta plictis în care ai fost.

O canapea de living este un element de design care reflectǎ îţi reflectǎ personalitatea. Datoritǎ unor materiale cu texturi fine, o canapea de living îţi primeşte trupul într-un mod atât de comod încât fiuecare revenire devine o experienţǎ memorabilǎ.

Ori aceasta stare de bine nu se poate obţine cu o banalǎ canapeadin comerţ, ci cu o adevǎratǎ capodoperǎ la comandǎ care oferǎ întregului acea notǎ distinctǎ, într-o perfectǎ armonie.

Priveşte aceastǎ serie de canapele concepute de noi atât pentru living, cât şi pentru cluburi, restaurante, cafenele, locurile în care pretenţiile proprietarilor sunt peste mǎsurǎ de mari.

Cu siguranţǎ, vom gǎsi o soluţie de amenajare living care sǎ-ţi convinǎ.

Dă un refresh vieții de-acasă cu nouă amenajare de living.

Sună acum:

De ce noi?

Întrebări frecvente

Pot păstra mobilierul de living în care am investit sau trebuie să cumpăr altul?

Dacă mobilierul tău se potrivește cu noul concept, atunci îl poți păstra. Dacă nu, vom găsi soluții de mobilă la comandă.


Pot opta numai pentru un bar personalizat?
DA, poți alege un concept de design interior complet sau numai un anumit element care-ţi lipsește dintr-o amenajare de living.


Cât durează o amenajare de living?

Dacă e o amenajare de living completă, după ce avem toate piesele care compun întregul, timpul poate fi între 3 şi 10 zile. Pentru elemente de design interior izolate precum un bar sau alte piese de mobilier personalizat la comandă, atunci termenul de livrare este între 2 şi 14 zile.


Cum se procedează în cazul prezentei animalelor de companie?
Vom crea spatii special dedicate lor, extrem de comode cu care se vor obișnui imediat și pe care micii tăi prieteni le vor adora.

Cum lucrăm? Pași si etape

Proiectul tău de Design Interior in 3 simpli pași

1. Te ascultam cu foarte mare atenție
2. ținând cont de dorințele tale, buget si timpul de execuție, vei primi cea mai buna soluție de design interior
3. Conform calendarului agreat, începem amenajările interioare cu echipa noastră sau cu echipa ta de meseriași

Privește în jur. Totul este design interior.

Ce Facem pentru starea ta de bine

Lista serviciilor

renovare-casa-vila-apartament-profile-decorative-signa-solutions-design-oradea-florin-ignat.png

Renovare spectaculoasă

Dacă spațiul necesită renovare sau pur și simplu vrei un aer fresh, contactează-ne chiar azi. Vei primi simulări 3D astfel încât să știi exact ce ţi se potrivești..

Candelabre-Lampadare-Mobila-la-comanda-Signa-design-solutions-oradea-profile-decorative-polistiren-mobilier-personalizat-mobila-la-comanda-design-interior-design-exterior

Candelabre şi Lampadare Unicat

Adaugă personalitate spațiului cu ajutorul elementelor unicat, concepute numai pentru tine. Te invităm să vizionezi portofoliul cu zeci şi sute de candelabre și lampadare personalizate..

Mobila-la-comanda-Signa-design-solutions-oradea-profile-decorative-polistiren-mobilier-personalizat-mobila-la-comanda-design-interior-design-exterior

Mobilă la comandă

Privește simulările 3D și alege varianta de mobilă la comandă care ti se potrivește. Baruri, canapele, scaune, toate elementele de design care contează îți vor delecta privirea zi de zi.

Pereti-vegetali-artificiali-gradini-verticale-Signa-design-oradea-profile-decorative-polistiren-mobilier-personalizat-mobila-la-comanda-design-interior-design-exterior

Pereţi Vegetali / Grǎdini Verticale

Adu natura în casa ta. Opteazǎ pentru pereţi vegetali şi grâdini verticale oriunde spaţiul o permite. Îţi vei mulţumi zilnic pentru aceastǎ alegere.

Profile-polistiren-Signa-design-solutions-oradea-profile-decorative-polistiren-mobilier-personalizat-mobila-la-comanda-design-interior-design-exterior

Profile decorative din polistiren

Comandă profile decorative din polistiren pentru casa ta. Alege varianta cu montaj sau livrare până la ușa casei tale. Producție rapidă în 3-7 zile lucrătoare.

Pereți decorativi - Tapet personalizat

Pereți decorativi in culori odihnitoare, cu finisaje pe placul tau. Tapet personalizat cu imagini care stimulează creativitate

Recenzii de 5 stele de la clienți verificați de Google

Ce anume

Spun clienţii despre noi

"Amenajarea Clubului The One & Cafe a fost pentru noi o mare provocare, pentru calitate şi bun gust, de la mobilier, panouri decorative, oglinzi, art decor cu cristale pânǎ la sistemul de sunet de cea mai bunǎ calitate şi light design cu pixeli LED. Finalul lucrarilor ca aspect şi termen de execuţie ne-au depǎşit aşteptǎrile. Implicarea cu pasiune a D-lui Ignat Florin împreunǎ cu echipa sa a facut ca acest club sǎ fie apreciat şi de marele nostru designer Cǎtǎlin Botezatu prin remarca ”dacǎ acest club ar fi în Bucureşti, ar fi cotat în primele 3“
Mircea Hadade
cofinantator
" Colaborǎm cu D-l Florin Ignat de mai mulţi ani, pe probleme de mobilier personalizat şi amenajǎri interioare. În toate proiectele la care am lucrat împreunǎ, ne-a sprijinit cu mult profesionalism şi spirit de iniţiativǎ, soluţiile gǎsite pentru orice tip de lucrare fiind de mare rafinament şi foarte moderne. Recomandǎm colaborarea cu D-l Florin Ignat celor care au proiecte deosebite şi au nevoie de consultanţǎ şi soluţii profesionale. ."
Rodica Sfaca
manager Ronex Prod
" Pellini Top Café, este acum o cafenea deosebitǎ şi inconfundabilǎ, pe gustul oricui, de la atmosfera intimǎ şi primitoare, pânǎ la decorul elegant care combinǎ cu mare îndemânare culorile negru cu roşu. Design-ul unic al localului se datoreazǎ barului placat cu oglindǎ neagrǎ şi aranjamentului de oglinzi aşezat în diferite unghiuri. Combinaţia perfectǎ între roşu şi negru, armonia formelor de oglindǎ şi sticlǎ neagrǎ, iluminarea din tavan şi de sub podiumuri cu LED RGB a creeat o atmosferǎ unicǎ şi primitoare. Designul cafenelei a fost realizat de cǎtre Domnul Florin Ignat într-o manierǎ modernǎ cu impact visual şi funcţionalitate."
Cristian Terec
manager

Trecutul ne recomandǎ. Iatǎ o parte dintre clienţii noştri:

Piazza-Unirii-restaurant-pizzerie-Oradea-Signa-design-solutions-design-interior-oradea-profile-decorative-polistiren-mobilier-personalizat-mobila-la-comanda-design-interior-design-exterior
ring-club-costinesti-Signa-design-solutions-design-interior-oradea-profile-decorative-polistiren-mobilier-personalizat-mobila-la-comanda-design-interior-design-exterior
neversea-Signa-design-solutions-design-interior-oradea-profile-decorative-polistiren-mobilier-personalizat-mobila-la-comanda-design-interior-design-exterior
restaurant-ciuleandra-Signa-design-solutions-design-interior-oradea-profile-decorative-polistiren-mobilier-personalizat-mobila-la-comanda-design-interior-design-exterior
Sophie-Caffe-Oradea-Signa-design-solutions-design-interior-oradea-profile-decorative-polistiren-mobilier-personalizat-mobila-la-comanda-design-interior-design-exterior