Noi tendințe în soluția unui tavan perfect cu factor WOW !!!

se numește tavan extensibi sau tavan tensionat.

Este responabilitatea  AMENAJĂRII și a întregului concept de design să transmită simțurilor omului  STAREA de BINE !

Oare cum te-ai simții când intri într-un spațiu ?… și de la prima privire esti coplesit de veselie ,nostalgie ,de excentricitate si energie pura !

Cred ca instant vrei sa ramai ,sa-ti odihnesti privirea vizualizand armonia  formelor neobijnuite si unice 

Specialisti in tavane extensibile  (tensionate ),fie ca sunt printate , iluminate cu LED RGB sau cu fibra optica ,sunt nerabdatori sa puna in opera

un nou concept de tavan extensibil care sa rezoneze cu tine ,tocmai  sa transforman  spatiului tau  in ceva unic si  memorabil .

Recunoaștem că nu stim tot ,…ce cred unii ca  trebuie să știm, dar împreună cu toți partenerii noștri căutăm să facem lucruri dumnezeiești!

                                               AMENAJĂRI pentru  STAREA de BINE !

Căutăm să fim la zi cu tendințele globale, scotocind prin lume după materiale noi pentru soluții noi.

 Ascultăm lumea și nevoile ei, experimentăm mereu ceva nou, tocmai  să-ți oferim după bugetul tău, produse și servicii care-ți fac viața putin  mai împlinită!!

Design interior Oradea SIGNA SRL  iti ofera servicii :

design interior restaurante baruri,design interior cluburi si discoteci,consiliere in design interior,  design baruri si cafenele, design Sali evenimente ,design salone nunti ,design magazin, design interior showroom,  design interior mobila, mobilier personalizat ,design interior living room, design interior bai, bucatarii ,amenajari  umbrare  terase  exterioare, umbrele speciale ,amenajare SPA, design interior  camera hotel.Panouri decorative 3D. Panouri digitale LED Pixel .Panouri cu vegetatie pe vertical.

SIGNA Club Design ,prin experienta parteneriatelor de mai bine de 20 de ani ,  a devenit un CLUB  de nivel european , in servicii de design interior si  produse pentru amenajari cu  inalte pretentii de calitate si servicii.

Poate unii spun ca sunt designeri si arhitecti unii mai buni ca altii !!!

Dar cel mai important lucru pentru tine este ca acel designer sau arhitect sa rezoneza cu tine si nevoile tale ,si vei spune ca e cel mai bun din lume !!!

SIGNA Club Design  este Clubul in care se aduna cei mai  inovativi  designeri ,arhitecti , meseriasi ,artizani in diferite domenii  si parteneri cu produse  diverse ,tocmai sa poti primi cea mai buna indrumare si solutie in amenajari cu factor WOW …!!!

SIGNA Club Design vrea sa poti beneficia si tu de cele mai calitative , inovative produse  si consiliere in design ,cand ai nevoie de:

mobilier personalizat,mobilier iluminat cu LED RGB ,decoruri si decoratiuni sali evenimente,placari decorative 3D,panouri decorative 3D,placari artadecorativa in piatra si granit ,tapet personalizat 3D,LED Media fatade Hotel sau cladiri de birouri,candelabre si lampadare personalizate,pereti cu vegetatie (artificiala),finisaje decorative speciale,tavane extensibile,LED fibra optica,coloane polistiren 3D , orice compozitie 3D in polistiren,iluminari si panouri decorative LED Pixel -Madrix ,sisteme de sunet si lumini pentru spatiul tau .