Designul unui restaurant, săli evenimente sau a unei săli de nunți, este o mare provocare!

Provocarea înseamnă o atmosferă unică, dată de armonia dintre real și imaginar, mobilier, elementele decorative neobișnuite, lumini clasice, până la cele speciale controlate DMX ca într-un mare spectacol. Tocmai pentru a imortaliza în memoria celor mai mulți magia atmosferei și a evenimentului ca spectacol unic.

Recunoaștem că nu știm tot ce unii cred că ar trebui să știm, dar împreună cu toți partenerii noștri căutăm să facem lucruri dumnezeiești! Azi mai bine ca ieri! Un nou și inovativ design de restaurant, un nou și inovativ salon de evenimente!

Tocmai că nouă ne pasă să sprijinim afacerea ta, prin ceea ce știm să facem cel mai bine!

  • Amenajări pentru succesul unui restaurant!
  • Amenajări pentru succesul unui salon de evenimente!
  • Amenajări pentru succesul unei săli de nunți!
  • Decoruri și panouri decorative speciale!

Noi și noi amenajări și atmosfere care transmit omului, o bucurie, un zâmbet o sclipire pentru o viață puțin mai ÎMPLINITĂ!

Design interior Oradea SIGNA SRL îți oferă servicii: design interior restaurante baruri, design interior cluburi și discoteci, consiliere în design interior, design baruri si cafenele, design săli evenimente, design saloane nunți, design magazin, design interior showroom, design interior mobilă, mobilier personalizat, design interior living room, design interior băi, bucătarii, amenajări umbrare terase exterioare, umbrele speciale, amenajare SPA, design interior  camera hotel, panouri decorative 3D, panouri digitale LED Pixel, ăanouri cu vegetație pe vertical.

SIGNA Club Design, prin experiența parteneriatelor de mai bine de 20 de ani, dorește a construi un club de nivel european, în servicii de design interior și produse pentru amenajări cu înalte pretenții de calitate si servicii.

Nu există designeri, arhitecți unii mai buni ca alții! dar exista designer și arhitect care rezoneze cu tine și nevoile tale, iar acest lucru este cel mai important pentru tine!

SIGNA Club Design vrea să fie clubul în care se adună cei mai inovativi designeri, arhitecți, meseriași, artizani în diferite domenii și parteneri cu produse diverse, tocmai să poți primi cea mai bună îndrumare și soluție în amenajări cu factor WOW, care să rezoneze cu tine și cu nevoile tale.

SIGNA Club Design vrea să poți beneficia și tu de cele mai calitative, inovative produse și consiliere în design, când ai nevoie de: mobilier personalizat, mobilier iluminat cu LED RGB, decoruri și decorațiuni săli evenimente, placări decorative 3D, panouri decorative 3D, placări artă decorativă în piatră și granit, tapet personalizat 3D, LED Media fațade hotel sau clădiri de birouri, candelabre și lampadare personalizate, pereți cu vegetație (artificială), finisaje decorative speciale, tavane extensibile, LED fibră optică, coloane polistiren 3D, orice compoziție 3D în polistiren, iluminări și panouri decorative LED Pixel -Madrix, sisteme de sunet și lumini pentru spațiul tău.