Prin viziunea fondatorului, încă din 1991 SIGNA este compania care crede că tu ești singura  autoritate, ce-ți dă dreptul să visezi și să obții tot ceea ce vrei. Și ca povestea visului tău să prindă viața ai la dispoziție un singur om, și  mai multe servicii. Nu căutăm să mulțumim pe toată lumea, prin faptul că atmosferele și amenajările noastre au design inovativ și remarcabil, ce transmit emoții, o stare de bucurie si nostalgie. Amenajarea e ca haina de pe om, Prima Impresie!! Este responsabilitatea Amenajării să transmită mesajele “STĂRII de BINE“ către simțurile omului, în cel mai bun și unic mod posibil. Doar atmosferele și amenajările ce trezesc simțurile omului, credem că pot ajuta succesul unei afaceri, sau linistea relaxării în casa visurilor tale. Colaborarea noastră e ca o calatorie în care vrem să ne simți langa tine. Sa-ti ascultam Visul si nevoile tale. Să folosim ce avem la dispoziție (visul tău + experienta noastră) și să transformăm totul în Magie!! Nu este nimic, pentru toată lumea!! Nici nu căutăm!! Dar căutăm să fim la zi cu tendințele globale, scotocind după materiale noi pentru soluții noi. Ascultăm lumea și nevoile ei, experimentăm mereu ceva nou, tocmai să putem să-ți oferim după bugetul tău ,produse și servicii care-ți fac viața mai implinită!!

Signa Club Design reprezintă sinergia experiențelor acumulate din 1991 a companiilor SIGNA & SINUS TRADE in continua cautare de noi si noi solutii pentru atmosfere unice, ce aduc omului “STAREA de BINE”.

“Daca nu avem CU CE, facem” a fost viziunea fondatorului in 1994 cand a inceput productia, care a facut in acea perioada pentru foarte multi clienti sa fim compania  nr.1 in Romania  la categoria producătoare de lumini și sisteme de sunet de inalta calitate.

Recunostem ca nu stiam atunci si nici azi tot ce trebuie sa stim, dar pentru a ajuta succesul afacerilor romanilor cu nevoi in astfel de produse, am considerat ca trebuie sa oferim tot ce este mai bun.

Astfel am fost primii distribuitori in Romania pentru, OUTLINE, POWERSOFT, 18SOUND, CLAY PAKY, KINDAUDIO. Am fost primii in Romania care am introdus, la începutul anului 2000 concepte de atmosferă și petreceri tematice, în cluburi, pe plaje, și Spuma Party, cu primele tunuri de spumă produse de noi. 

 

Cu o piata mereu in schimbare si nevoile clientilor au fost la fel. Dar multumirea clientilor nostri si increderea lor ca putem sa-i ajutam mai mult, a facut sa gasim tocmai ce au nevoie  Solutii Complete in Amenajari cu Atmosfere Unice, de la concept pana la gata.  

Toate aceste experiente traite, au facut sa intelegem si sa confirmam ca e adevarat ce spun marii experti in comunicare si marketing senzorial.

Prima impresie conteaza si este definitiva, luata in 2-4 minute de catre simturile omului!!

Ignat Florin, Damato (Clay Paky Italia), Fekete Laszlo.

Dragii mei,

Din 1991 am trecut prin multe experiențe, și pe masura dezvoltării și schimbărilor inevitabile, am rămas concentrat pe CINE SUNT și DE CE fac Ceea ce FAC!!! In tot ceea ce fac cred in provocări. Cred în gândirea diferită a fiecărui om. Mă străduiesc să fac tot ceea ce pot să-i ajut pe oamenii care vor sa facă o „diferență‘’ pozitivă în viața lor. Tocmai pentru a simții și trăii ÎMPLINIREA la maximum de potențialul pe care îl au. Ce nu știam acum 25 de ani, era cum să definesc această constantă a principiilor directoare care-mi motivează acel DE CE fac ceea CE FAC!!! Azi știu că se numește armonia dintre Viziune, Misiune, Valori puse în acțiune pentru a creea omului STAREA de BINE!!! Ăsta e motivul care pe mine mă inspiră pentru care mă dau jos din pat în fiecare zi. Să caut noi și noi solutii, produse noi, oameni pasionați pentru a creea împreună produse, amenajări și atmosfere care transmit omului, o bucurie, un zambet o sclipire, pentru o viață mai ÎMPLINITĂ !!

Vrei și tu asta ?