Profilul COMPANIEI:

COMPANIE:SIGNA 

Fondata:1991

Signa Club Design a dat nastere unor noi solutii privind conceptul de design interior, mobilier si decoratiuni, prin personalizarea ambientala si de atmosfera... in cautarea emotiei... pure.

Noul brand Signa Club Design s-a nascut in 2009 din sinergia experientelor de peste 20 de ani a companiilor SIGNA & SINUS TRADE, precum si din viziunile mature a mai multor designeri romani si straini, privind designul de interior (amenajarile interioare), lumea modei si decoratiunile interioare.

Asistenta profesionistilor in sunet si lumini a asigurat intotdeauna cele mai calitative solutii in sistemele de sunet si lumini proiectelor noastre.

Signa Club Design asimileaza stimuli vizuali din intreaga lume si ii transforma in produse si atmosfere pline de creativitate, cautare si fantezie din dorinta de a va oferi o calitate superioara pentru servicii de design interior si amenajari interioare moderne.

DIVIZII :

 • Amenajari baruri si cafenele
 • Amenajari cluburi si discoteci 
 • Amenajari restaurante
 • Amenajari hoteluri
 • Amenajari magazine
 • Decoratiuni interioare moderne
 • Lumini
 • Sunet

Signa Club Design propune proiecte inovatoare, mobilier personalizat, decoratiuni, sisteme de sunet si lumini de cea mai inalta calitate ce creeaza ambiente unice in amenajari interioare moderne pentru baruri, restaurante, cluburi, discoteci, gelaterii, cofetarii, sali de cinema, sali de bowling, hoteluri, sali de relaxare, vinoteci, rezidentiale si alte spatii publice. 

Signa Club Design poate asigura productia si punerea in opera a tot ceea ce propune in proiecte: mobilier personalizat, obiecte de decor si decoratiuni textile, draperii sau tapet, sisteme de sunet profesional, corpuri de iluminat si iluminat ambiental (decorativ si accesorii).

LUCRARI  -  AMENAJARI INTERIOARE MODERNE PERSONALIZATE SI DESIGN INTERIOR :

 • SIGNA Lemn
 • SIGNA Otel
 • SIGNA Plexiglas
 • SIGNA Mobilier
 • SIGNA Tesaturi
 • SIGNA Iluminat si LED
 • SIGNA Sunet

Signa Club Design ofera servicii de consiliere pentru toti clienti care doresc sa-si dezvolte o imagine personalizata, studiata pe baza cerintelor proprii, in stare sa transmita cu claritate propria lor identitate (personalitate).

Dupa o vizita amanuntita a spatiului sau o vizionare atenta a fotografiilor si planurilor, designerii nostri propun un proiect de amenajare personalizat al spatiilor,  cu ajutorul fotografiilor si a simularilor vizuale finale oferim o selectie a celor mai potrivite  produse cu stilul si identitatea firmei respective sau a clientului

Solutia cea mai buna oferita de un grup de experti si profesionisti  se transforma in lucrari efectuate cu maiestrie si precizie de catre artizanii si tehnicienii Signa Club Design folosind cele mai moderne utilaje.

Colaborarea cu designeri din Europa si renumiti furnizori de mobilier, obiecte si textile decorative, tesaturi pentru tapiterii si placari de pereti si cele mai innovative sisteme de sunet si lumini ne permit sa satisfacem la cel mai inalt nivel de calitate orice solicitare.

OBIECTIVE :

Misiunea Signa Club Design incepe cu propunerea de-a oferi clientului servicii profesionale si produse de cea mai inalta calitate, ce duc la imbunatatirea si continua implementare a unui parteneriat solid si efficient de lunga durata.

Grija si atentia acordata fiecarui client este asigurata de Signa Club Design prin competenta tehnica si sensibilitatea creativa atat de necesara pentru a realiza o atmosfera unica si exclusivista a spatiului, acea atmosfera magica, suprareala capabila sa genereze emotii autentice oricarui client.

Dorim sa va prezentam cele mai bune oferte de amenajari interioare si cele mai profesioniste servicii de design interior. Obiectivul nostru este de a cerceta si cauta noi materiale sofisticate, tehnologii si forme neobisnuite pentru a gasi solutii pentru orice tip de buget si orice solicitare de amenajari interioare sau dotare cu sisteme de sunet si lumini profesionale.

 

Cere o oferta